İlimizin bu sıkıntısını anlayan ve çözüme kavuşturan çok kıymetli Gençlik ve spor Bakanımız Sayın M.Muharrem KASAPOĞLU’na, yine İlimizin bu problemini çözme adına ciddi emek sarfeden Gençlik ve spor Bakan yardımcımız ve bir abim olarak gördüğüm Sinan Aksu’ ya teşekkürü borç bilirim.
İki yıl içerisinde bitirilmesi planlanan 1700 Kişilik yurt projesi onaylandı. Yurtlarımız memleketimize şimdiden hayırlı olsun.”şeklinde konuştu.
Genel Haber
Yayınlanma: 09 Eylül 2019 - 00:00
1700 Kişilik Yurt Projesi Onaylandı
Iğdır Gençlik spor il Müdürü Şerafettin Yiğit, Iğdır’da 1700 Kişilik yurt projesi onaylanmıştır.”dedi. Şerafettin Yiğit, Göreve başladığım ilk günden beri sayın valimiz Enver ÜNLÜ, Iğdır Üniversitesi Rektörü Mehmet Hakkı ALMA ve İl Başkanım Ahmet Tutulmaz ile birlikte çözüme kavuşması için bürokratik anlamda ciddi mücadeleler verdiğimiz ilimize Yükseköğrenimlerini tamamlamak üzere gelen öğrencilerimizin barınma probleminin çözülmesi bizlere nasip oldu.
Genel Haber
09 Eylül 2019 - 00:00
İlginizi Çekebilir