Yaltı, 2017 yılı bakım onarım çalışmalarımız kapsamında yapmış olduğumuz ana ve yedek kanallarımızda 70.000 mt’lik servis yol bakımı yapılmış, 400.000 mt’lik köy toprak kanal temizliği, ana, yedek, tersiyer beton kanallarımızın onarımları hızlı bir şekilde devam etmektedir.
2017 yılı bakım onarım çalışmalarımızda kurumumuza destek olan başta Sayın Valimize, Sayın DSİ il müdürümüze, İl Özel İdaresi Genel sekreterimize ve Sayın Belediye Başkanımıza kurumum ve şahsım adına şükranlarımızı sunuyorum. 2017 yılının tüm çiftçilerimize bol kazançlı bereketli bir yıl olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.
Genel Haber
Yayınlanma: 01 Nisan 2017 - 00:00
BAŞKAN YALTI YEŞİL IĞDIR SULAMA BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDAN 2017 YILI ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Yeşil Iğdır Sulama Birliği Başkanı Dadaş Yaltı, Doğunun Çukurovası Yeşil Iğdır’ımız 70.000 hektarlık bir alana sahiptir. Yeşil Iğdır sulama sahamızda 28.150 hektarı sulama yapılabilir durumdadır. ”dedi.
Genel Haber
01 Nisan 2017 - 00:00
İlginizi Çekebilir