Gerçekleşen ziyarette konuşan Diriliş Başkanları Derneği Iğdır Şube Başkanı; Sayın Emine Işık EDEBALİ, Derneklerinin gönüllülük esasıyla çalıştığını, Kar amacı gütmediğini, tamamıyla Kamu yararı gözeten sosyal sorumluluk faaliyetlerinde bulunduklarını, yapmak istedikleri projelerin başında “Sokak Çocuklarının Topluma Kazandırılması, Nikâhı bulunmayan Çiftler için Toplu Nikah ve Düğün Töreni yapılması, Iğdır’da bir caddenin trafiğe kapatılarak tamamının Sanatını icra eden sanatçılara ayrılması ” hususunu ifade ederek
bu projeler hakkında bilgiler verdi.
İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL, Iğdır halkı için yapılacak projelere maddi ve manevi olarak desteğinin tam olduğunu, kıymetli ve saygıdeğer misafirlerine; ülkemizde sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahsederek, demokrasimizin vazgeçilmezlerinden en önemli unsurlardan birinin de Sivil Toplum Kuruluşları ve Sosyal Faaliyetlerin olduğunu, bu tür kuruluşların ve yürüttükleri çalışmaların devletin ve milletin menfaatine olması gerektiğini, yasadışı oluşumlara asla izin verilmemesinin gerektiğini, yasal ve faydalı STK’ların ve Sosyal Kurumların faaliyetlerine iştirak edilerek devletimizin kalkınmasına ve milletimizin refahına katkıda bulunacağını beyan etti.
Genel Haber
Yayınlanma: 25 Ekim 2016 - 00:00
DİRİLİŞ BAŞKANLARI DERNEĞİ İL BAŞKAN VE ÜYELERİN İL EMNİYET MÜDÜRÜ YÜKSEL BABALI ZİYARETİ
Diriliş Başkanları Derneği Iğdır Şube Başkanı Emine Işık EDEBALİ, Kadın Kolları Başkanı Fatma BAŞTÜRK, İl Başkan Yardımcısı Melahat IŞIK, Dernek Muhasibi Ramazan EDEBALİ ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi İshak AYDIN, İlimiz için hazırlamış oldukları Sosyal Projeleri tanıtmak ve fikir almak için İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL’ı makamında ziyaret etti.
Genel Haber
25 Ekim 2016 - 00:00
İlginizi Çekebilir