Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü TDP Büro Amirliği ve Bölge Trafik ekipleri tarafından, Zübeyde Hanım Caddesinde, Mala karşı işlenen suçlardan otodan hırsızlık olayları ile mücadele kapsamında, otodan hırsızlık olaylarının önlenmesi için sürücülere Şaka Ceza Makbuzu ilanı dağıtıldı.
Durdurulan sürücülere, trafik ekipleri emniyet kemeri konusunda da uyarılarda bulundular.
Iğdır Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Hayati Özdemir’de ” Toplum polisi ile ortak çalışma yaptık.
Emniyet kemeri takmayan sürücüleri uyarıyoruz.
Emniyet kemeri şehir içinde çok önemli herkes takmalıdır. Şimdilik
uyarıyoruz uymayan olursa ileride cezai işlem yapacağız herkes emniyet kemeri takmalı kuralarla uymalıdır” dedi. Broşör dağıtımına TDP büro amiri Hüseyin Bektaş ve trafik polisleirde katıldı.
Araç Sürücüsü olan B.Y. isimli bir vatandaşa ise şaka ceza makbuzu verildi ve Muayenesinin günü geçtiği için ekipler tarafından ceza kesildi. Polisin kemer tak uyarısına bazı şöförler ise heyacandan emniyet kemerini boynuna doladı, beline saranlar oldu.