Ahmed-i Hani Kütüphanesi ve Iğdır Belediyesinin destekleriyle yenilenen Kültür Merkezindeki Gençlik Kıraathanesi, haftanın her günü 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.
Öğrenciler ise, Evlerimizde sıcaktan ve sesten dolayı ders çalışma imkanımız olmuyordu. Iğdır belediyesi bizlere güzel bir ortam sağladı belirli saatlerde kütüphanelerin kapılarını bizlere açtı evlerimizde bulamadığımız imkanları burada bulduk. Iğdır Belediyesine bizlere bu imkanı sağladığı için çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde daha iyi çalışıp bu güzel imkanın hakkını vereceğiz. inşallah dediler. Haber: Zeki Şıktaş
Eğitim
Yayınlanma: 03 Eylül 2022 - 00:00
Gençler Kütüphanelere Akın Ediyor
Iğdır Belediyesi, evde ders çalışma imkânı bulamayan gençleri kütüphanelerinde misafir ediyor. Yenilenen kütüphanelerde rahat, serin ve sessiz bir ortam sağlayan Iğdır Belediyesi, misafirlerine çay ve su da ikram ediyor. Bunun yanı sıra ücretsiz internet erişimi de sağlanıyor.
Eğitim
03 Eylül 2022 - 00:00
İlginizi Çekebilir