Bosch Car Service’nin Açılışına Iğdır Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan ve bir çok davetli katıldı.
İleri araç teknolojileri üzerinde bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştirebilen teknik birikim ve altyapıya sahip ve son teknoloji Bosch test ekipmanları kullanan Bosch Car Service Organizasyonu’nun Iğdır’ da Söğütlü mahallesi Çevre yolu mevkiinde yeni serivisi gerçekleştirilen tören ile hizmete girdi.
Bu araç bakım servislerinde, modern ve çağdaş bir ortamda, Bosch teknolojisine sahip cihazlar kullanılarak, her marka ve model araca, kaliteli, ekonomik ve güvenilir servis hizmeti sağlamakta olduklarını ifade eden Ener Otomotiv Ltd. Şti. Yetkilisi Erdal Çankaya, Iğdır’ın sorunlarını çözmeye çalışan ve her zaman sanayicinin esnafın yanında olduğunu belirterek “Iğdır’da resmi kurum araçlarının ve diğer araçların tamir için il dışına çıkarak aylarca tamirde kalmalarına gerek kalmadı. Bunun için bizde Iğdır’ın en büyük eksiğini tamamlamak için Bir Iğdır’lı olarak Bosch Car Service sini açtık. Araçlarımız artık il dışına gitmeden bütün işlemleri yapılacak.”
Çankaya, “Bosch kurumsal kimliğini ve profesyonel hizmet anlayışını araç bakım ve servis alanına da taşıyan Bosch Car Service organizasyonu, Türkiye’de araç servisleri için bir model haline gelmiştir. Bu sebeple, Türkiye’nin dört bir yanındaki araç servislerinden, Bosch Car Service ağına katılmak için Iğdır’da bir bayi açtık. Bosch standartlarının sürekli takibi için Bosch Car Service’ler anlaşmalı uzman firma tarafından periyodik olarak denetime tabi tutuluyor.
Diğer taraftan sektörel bilgi, teknolojik gelişmeler ve deneyimlerin servis ağı ile paylaşılabilmesi için İstanbul Bosch eğitim merkezinde düzenli teknik ve kurumsal eğitimler düzenleniyor. Uluslararası bir yapılanma olan Bosch Car Service, bu yapısını işbirliklerine de yansıtmakta. Bu kapsamda Almanya’nın saygın sigorta şirketlerinden ADAC ile işbirliği gerçekleştiren Bosch Car Service, ADAC sigortasına sahip yurtdışından Türkiye’ye giriş yapan yabancı plakalı araç sahiplerine, araçlarıyla ilgili bir sorun yaşadıkları takdirde Bosch Car Service’lerden hizmet alma imkanı sunuyor. Bosch Car Service, ADAC mensubu araç kullanıcılarına yol yardım araçları ve araca yerinde müdahale edebilecek dizüstü bilgisayar ve test cihazları ile 24 saat hizmet verebiliyor.” dedi.
Genel Haber
Yayınlanma: 11 Temmuz 2011 - 05:44
Iğdır'da Bosch Car Service'nin Açılışı Yapıldı
Ener Otomotiv Ltd. Şti. Iğdır’da bir ilki gerçekleştirerek Garanti kapsamı dışına çıkmış her marka ve model araca profesyonel ve güvenilir servis hizmeti sağlayan Bosch Car Service Iğdır’da ilk bayisinin açılışını Iğdır Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan yaptı.
Genel Haber
11 Temmuz 2011 - 05:44
İlginizi Çekebilir