Görüşmede Iğdır Gazeteciler Cemiyeti’nin mevcut projesinde yapılacak olan faaliyetler görüşülürken projenin benzer projeler içerisinde en kapsamlı proje olduğunu ve nihai anlamda birçok etkisinin olacağı vurgulandı. Ayrıca proje faaliyetleri içerisinde olan İstanbul,Ankara,İzmir ve Bakü ziyaretlerinin içeriği hakkında neler yapılabileceği konuşlurken Iğdır ilinde yapılacak olan ve 25 ilin basın temsilcilerinin katılım sağlayacağı çalıştayın da Iğdır ilinin tanıtımı açısından önemine değinildi.
Bir diğer önemli nokta ise Iğdır Gazeteciler Cemiyeti tarafından önümüzdeki yıl yapılmak istenen Basın Evi ve Haber Merkezi Ofisi projesinin de görüşmesi yapılarak mevcut projenin bitiminin ardından yeni başvuru kapsamında değerlendirilebileceği konuşuldu.
Genel Haber
Yayınlanma: 11 Ağustos 2020 - 00:00
PROJE KOORİDİNATÖRÜ YENİŞ ÇELİKTENDEN GAZETECİLER CEMİYETİ GENEL MERKEZİ VE BASIN EVİNE ZİYARET
Iğdır Gazeteciler Cemiyeti tarafından Mart ayında başvurusu yapılan ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen DEMOKRASİ İÇİN MEDYA / MEDYA İÇİN DEMOKRASİ PROJESİ’nin proje koordinatörü Yeniş ÇELİKTEN Ankara’da bulunan Gazeteciler Cemiyeti Genel Merkezi ve Basın Evini ziyaret ederek, projenin Türkiye Koordinatörü ve aynı zamanda Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf KANLI ve projenin diğer koordinatörleri ile bir dizi görüşme gerçekleştirdi.
Genel Haber
11 Ağustos 2020 - 00:00
İlginizi Çekebilir