Mersin’de sigara kaçakçılığı ile mücadele kapsamında bir tekneye yapılan operasyonda on binlerce elektronik sigarayla yakalanan 6 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmada Silifke ilçesinde 6 şüphelinin kaçak elektronik ısıtmalı sigara ticareti yaptığını tespit etti. Bunun üzerine şüpheli şahısların yakalanması için karadan ve denizden eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 6 şüpheli kaçak sigara dolu valizleri tekneden araçlara aktarırken suçüstü yakaladı. Teknede ve araçlarda yapılan arama 3 bin 500 karton kaçak sigara ile 420 bin adet elektronik ısıtmalı kaçak sigara ele geçirildi.

Samandağ’da samanlıkta çıkan yangın 10 saatte kontrol altına alındı
Samandağ’da samanlıkta çıkan yangın 10 saatte kontrol altına alındı
İçeriği Görüntüle

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA