Edinilen bilgiye göre, Iğdır merkeze bağlı Kasımcan köyünde, arkadaşlarıyla serinlemek için bir sulama kanalına giren, Emin Ali Yargı(6) ve Alican Karabulut(6) çırpınarak gözden kayboldular. Arkadaşlarının durumu köylülere bildirmesi üzerine olay yerine gelen köylüler suya girerek çocukların cansız bedenine ulaştılar. Çocukların cansız bedenini sudan çıkaran köylüler, olay yerine jandarma ve 112 sağlık ekiplerini çağırdılar.
112 acil servis ekiplerinin yaptıkları ilk müdahalede çocuklarının öldüğü anlaşıldı. Burada yapılan incelemenin ardından çocukların cenazeleri Iğdır Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Cenazeler otopsi için Erzurum Adli tıp kurumuna gönderildi.
Öte yandan, Iğdır merkezden tatil için köye giden Yargı ve Karabulut'un kuzen oldukları öğrenildi.Hastaneye gelen Çocukların anne ve babası, yakınları Nuri –Nermin Yargi, Arif Ayşe Karabulut ‘un feryatları hastaneyi inletti.
2 Çocuk Su Kanalında Boğuldu
Iğdır 'ın Kasımcan köyünde serinlemek için sulama kanalına giren iki çocuk boğuldu.
Yayınlanma :
16.06.2015 05:38
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: