Iğdır Belediyesi'nde işten çıkarılan 204 işçiye toplumun her kesiminden destek gelmeye devam ediyor. Sivil toplum kuruluşları (STK) ve belediye başkanları, işçilerin hak mücadelesine destek veriyor.
Yayınlanma :
13.07.2024 09:28
Güncelleme :
13.07.2024 09:28
Iğdır Belediyesi'nde işten çıkarılan 204 işçinin eylemi devam ederken, Türkiye Memur-Sen Iğdır İl Başkanı Ali Arslan ve sendika yönetimi işçilere destek verdi.
Aynı şekilde, MHP Iğdır Merkez İlçe Başkanı Tolgahan Şafak ve yönetimi de işçilere desteklerini iletti. Iğdır'da işçilerin hak arama mücadelesi, giderek büyüyen bir dayanışma hareketine dönüşüyor.
Allahverdi Şıktaş
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: