302 ARAÇTAN 168 ARACA CEZAİ İŞLEM YAPILDI
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bir hafta içinde yapılan trafik kontrollerinde 302 araçtan 168 araca cezai işlem yapıldı.
Yayınlanma :
24.07.2009 11:43
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


32 araç ve 10 araç sürücüsünün trafikten men edildiği ifade edilen açıklamada şu görüşlere yer verildi: ”Ülkemizde "Trafik Kazası sonucu ölümler" bilinen tüm ölüm nedenleri arasında üçüncü sırada bulunmaktadır.Ülkemizde trafik kazaları sonucunda her yıl orta ölçekli bir ilçe nüfusu (8-10 bin) kadar insanımız topyekün hayatını kaybetmekte, yine orta büyüklükte bir il nüfusu (160-190 bin) kadar insanımız yaralanıp sakat kalmakta, her yıl ülkemiz milli servetinin % 2,5 'a yakın bölümü heba edilmektedir. Ancak ; Bu rakamları asgariye indirmek elimizdedir.Halkımızın huzur ve güvenliği için uygulamalarımız devam edecektir. Bu çerçevede Iğdır halkından beklentimiz; Araç kullanırken; Takip mesafelerine riayet etmeleri, Şerit İhlali yapmamaları, Hatalı Sollama Yapmamaları, Koruyucu Emniyet Sistemlerini kullanmalarıdır." Trafik saygı ve sabır demektir.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: