**Taşlı Saldırı ve Yaralanma**
Takımımız, Kastamonu'ya doğru yola çıktığında üzücü bir olay yaşandı. Alagöz Holding Iğdır FK'nın otobüsü, konaklayacağı otele giderken taşlı saldırıya uğradı ve kalecimiz Altan Polat başından yaralandı. Bu çirkin saldırıya rağmen takımımız moralini yüksek tutarak maça odaklandı.
**Maç İçin Tam Motivasyon**
Alagöz Holding Iğdır FK, 2-1'lik avantajını korumak ve finale yükselmek için Kastamonu’ya büyük bir motivasyonla geldi. Teknik ekip ve oyuncular, bu kritik maçı kazanmak için 90 dakika boyunca inançla mücadele edecek. Haksızlıklar ve saldırılara rağmen, takımımızın finale çıkacağına olan inancımız tam.
**Karşılaşma Saat 15.30'da Başlayacak**
Bugün saat 15.30'da başlayacak olan rövanş maçında Alagöz Holding Iğdır FK'ya başarılar diliyoruz. Takımımızın, tüm olumsuzluklara rağmen sahadan galibiyetle ayrılarak finale yükseleceğine inanıyoruz.
Alagöz Holding Iğdır FK'ya Kastamonu'daki zorlu mücadelede başarılar dileriz! Haber: Bekir Şıktaş
Yorumlar
Kalan Karakter: