ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ANNELERİNE ARMAĞAN
Iğdır Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri, Anneler Günü nedeniyle düzenledikleri etkinliği annelerine armağan ettiler.
Yayınlanma :
13.05.2009 09:22
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


Okul Müdürü Burhan Kalafat, bu tür etkinliklerin öğrencilerin gelişimlerine büyük katkı sağladığını belirterek, "Çocuklarımızın Anneler Günü nedeniyle annelerine verilecek en güzel armağan bu etkinliktir. Çocukların sosyal, duygusal gelişimine katkı sağlayacağı, kendisine alışılmamış durumlarda uyum sağlaması ön plana çıkıyor. Duygularını müzik, dans ve drama gibi yollarla ifade etme davranışını kazanması bakımından bu etkinlikler çok önemlidir" dedi.
Ana sınıfı öğretmeni Gül Şimşek’te “öğrencilerimizin bir yıl içinde yaptıkları resim ve etkinlikleri burada sergiledik. Ve her öğrenciye bir görev verdik resim sergisini gezdiğinizde göreceksiniz ki çocukların ne kadar kabiliyetli ve neler öğrenmiş, şarkı söylediklerinde halk oyunlarında tekerlemelerinde parmak oyunlarında onların kabiliyetlerini yaratıcılıklarını görerek onlarla gururlanacaksınız” şeklinde konuştu. Daha sonra gösterilere geçildi. Minik öğrenciler annelerine gül verdiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: