Yapılan açıklamadı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü olarak engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla ilimizin en yoğun olarak kullanıldığı Zübeyde Hanım Bulvarı üzerinde engelli vatandaşlarımız ve Türkiye’de bir ilk olan Şehit ve Gazi aileleri için otopark alanları oluşturulmuş ve faaliyete geçirildi.
Şehit ve Gazi aileleri ve diğer engelli vatandaşlarımız için belirlenen otopark alanları üzerinde Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde; 2019 yılı Haziran ayı içerisinde 39 araca 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 61/1-O maddesinden 8.385 TL tutarında Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı tanzim edilmiş, aynı ceza maddesinden 2019 yılı Ocak ayı ile Temmuz ayı arasında ise Toplam 315 aracın tescil plakalarına 68.040 TL tutarında cezai işlem uygulandığı belirtildi.
Iğdır Emniyet Müdürlüğü olarak Şehit ve Gazi aileleri ve diğer engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalarımız kararlılıkla ve artarak devam edeceği belirtildi.
Genel Haber
Yayınlanma: 04 Temmuz 2019 - 00:00
ARAÇLARA CEZAİ İŞLEM UYGULANDI
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Engelli park alanlarına park eden araçlara cezai işlem uygulayarak araçlar çekici ile çekildi.
Genel Haber
04 Temmuz 2019 - 00:00
İlginizi Çekebilir