İmza töreninde; İl Müdürü Özkan YOLCU ve yeni atamaları yapılan personeller sözleşmeleri karşılıklı olarak imzalayarak Devlet Memurluğuna ilk adımı da atmış oldular. İl Müdürü Özkan YOLCU; “Görevinize başlarken sizden en çok beklediğimiz yaptığınız işe sadık, çalışkan ve başarılı olmanızdır. Hepinize başarılar, hayırlı ve güzel mesailer diliyorum” dedi.
ATAMASI YAPILAN SÖZLEŞMELİ PERSONELLER GÖREVE BAŞLADI
2020/7 KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) sonuçlarına göre ÖSYM tarafından yerleştirmeleri yapılan ve İl Müdürlüğümüzü tercih eden 40 personel bugün sözleşmelerini imzalayarak göreve başladılar.
Yayınlanma :
03.07.2020 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: