Mehmet Çavuş Anıtı önünde başlatılan yürüyüş, Iğdır Belediye Meydanı önünde sona erdi.
“Beraber Yürüyelim” sloganıyla yapılan yürüyüş Vali yardımcısı Aydın BÖRÜ,
HİS Federasyonu İl Temsilcisi Ramazan UCA, Gençlik Merkezi gönüllüleri, Yurtlar da barınan öğrenciler ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi. Yürüyüş sonrası protokol üyeleri ve vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdi.
Programın sona ermesiyle açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Yiğit, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Beraber Yürüyelim’ sloganıyla Avrupa ülkeleri ve Türkiye’de de 81 ilde eşzamanlı olarak yürüyüş etkinliği düzenlendiğini söyledi.
Buradaki amacın vatandaşların sosyal yaşamına hareketlilik katmak olduğunu ifade eden Yiğit, sürekli hareketli olarak sporda kalmalarını sağlamak olduğunu ifade eden Yiğit, Programın gerçekleşmesinde emeği geçen Gençlik Merkezi Liderlerimize, Spor şube Müdiremiz Zehra ÖZKAN’a, antrenörlerine ve tüm personellerimize Şükran’larımı sunarım.” şeklinde konuştu.
Genel Haber
Yayınlanma: 24 Eylül 2019 - 00:00
Avrupa Hareket Haftası yürüyüşü Iğdırda yapıldı
Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Avrupa Hareket Haftası yürüyüşü gerçekleştirildi. 81 ilde eşzamanlı olarak gerçekleştirilen Avrupa Hareket Haftası yürüyüşü Iğdır’ da yapıldı.
Genel Haber
24 Eylül 2019 - 00:00
İlginizi Çekebilir