• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Genel Haber
  • Kültür & Sanat
  • Gündem
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Spor
  • Eğitim
  • Resmi İlanlar
  • Duyurular Haberler
  • Ara
SON DAKİKA:
02:11
AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Toprak, Iğdır Teşkilatıyla Buluştu
00:36
Kaymakam Erdoğan’dan Mürşitali ve Yukarıalican Köylerine Ziyaret
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AVUKAT MEHMET SALİH AYDIN AĞRI BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN AK PARTİDEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Siyaset
Yayınlanma: 14 Kasım 2023 - 00:00

AVUKAT MEHMET SALİH AYDIN AĞRI BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN AK PARTİDEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

        Ağrı kamuoyunun yakından tanıdığı saygın hukukçu, önceki dönem Ağrı Baro Başkanı, Ağrı  Sivil Toplum Platformu Başkanı Avukat Mehmet Salih AYDIN, bugün Ak Parti İl Binasında yaptığı başvuru ile Ak Parti’den Ağrı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmi olarak açıkladı. Ağrı’da 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimlerin heyecanı şimdiden başladı. Ak Parti, 2024 seçimlerinde Ağrı Belediye Başkanlığını güçlü bir aday ile kazanmak istiyor.

Siyaset
14 Kasım 2023 - 00:00
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AVUKAT MEHMET SALİH AYDIN AĞRI BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN AK PARTİDEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Avukat Mehmet Salih AYDIN, deneyimli bir hukukçu  ve Ağrı’nın yetiştirdiği bir evladı olarak belediye başkanlığı için aday adaylığına başvurduğunu ifade etti. Kentimizi  daha yaşanılabilir, kalkınmış  ve hoşgörünün egemen olduğu bir şehir  haline getirme taahhüdünde bulundu.
 
Mehmet Salih AYDIN'ın aday adaylığı ile birlikte şehir sakinleri, adayın hukuki ve Stk lardaki birikimi ve deneyimiyle Ağrı’nın geleceğine katkı sağlama potansiyelini merakla bekliyor. Seçim sürecinde AYDIN’ın projeleri ve hedefleri de kamuoyu tarafından yakından takip edileceğe benziyor.
 
Mehmet Salih AYDIN,  tanınmış bir avukatlıkla birlikte, aynı zamanda Ağrı’nın sosyal sorumluluk projelerine yaptığı önemli katkılar ve Ağrı Sivil Toplum Platformu Başkanlığı gibi sorumluluklarla da biliniyor. 2018-2023 yılları arasında Ağrı Sivil Toplum Platformu Başkanı olarak görev yapan AYDIN, bu dönemde şehrin temel sorunlarına yönelik çözüm odaklı projelerde aktif rol almıştır.
 
Mehmet Salih AYDIN’ın adaylığı, şehirde büyük bir ilgi ve beklenti oluşturdu. 
 
AĞRI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI AV. MEHMET SALİH AYDIN KİMDİR?
 
Ağrı Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adaylığını açıklayan Avukat Mehmet Salih AYDIN, sadece bir hukukçu ve siyasetçi olarak değil, aynı zamanda demokrat ve toplumsal olaylara ve değerlere  duyarlı bir isim olarak dikkat çekiyor.
 
01.01.1977 tarihinde Ağrı Merkez’de dünyaya gelen Mehmet Salih AYDIN, evli ve dört çocuk babasıdır. İlköğrenimine Ağrı 15 Nisan İlköğretim Okulu’nda başlayan AYDIN, lise eğitimini Ağrı İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı.
 
Eğitim hayatının önemli bir dönemeç noktasını oluşturan lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde başarıyla tamamlayan AYDIN, hukuk alanındaki bilgisini ve deneyimini bu temel üzerine inşa etti. Yüksek lisansını ise İş Sağlığı ve Güvenliği alanında tamamlamış, bu alandaki uzmanlığıyla da öne çıkmıştır.
Avukatlık kariyerine 2000 yılında başlayan AYDIN, uzun yıllar boyunca serbest avukatlık mesleğini yerine getirerek bölgesinde önemli bir hukuki aktör haline geldi. Bu süre zarfında, 2012-2018 yılları arasında Türkiye Barolar Birliği Ağrı Delegesi olarak görev alarak, bölgesel düzeydeki hukuki konulara aktif katılım sağladı.
AYDIN, 2018-2022 yılları arasında Ağrı Baro Başkanı olarak seçildi ve 4 yıl boyunca çok başarılı bir Baro Başkanlığı yürüttü. Hukuki deneyimi ve liderlik vasıflarıyla Ağrı’nın hukuki sorunlarına çözüm arayan bir yaklaşım sergiledi.
 
Ağrı Barosuna mükemmel bir hizmet binası da kazandıran AYDIN, halen Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Yedek Üyesi olarak görev yaparak, ülke genelindeki hukuki meselelere katkıda bulunuyor.
 
Ağrı’nın içinde bulunduğu sorunlara çözüm aramak amacıyla Ağrı Sivil Toplum Platformu’nda 2018-2023 yılları arasında Platform Başkanı olarak görev alan AYDIN, şehrin sosyal ve ekonomik kalkınması için çalışmalara aktif rol almıştır. 
 
2006-2008 yılları arasında Ağrı Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten AYDIN, bu süreçte partisinin temsilcisi olarak önemli görevler üstlendi. 22 Temmuz 2008 seçimlerinde Ağrı ilinde 5 vekilin çıkarıldığı dönemde aktif bir rol üstlenerek partisinin başarısına katkı sağladı.
Haber:Cabbar Şıktaş
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Toprak, Iğdır Teşkilatıyla Buluştu
AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Toprak, Iğdır Teşkilatıyla Buluştu
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin grup başkanvekillerini kabul etti
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin grup başkanvekillerini kabul etti
Başkan Odabaşı semt pazarında vatandaşların ve esnafın taleplerini dinledi
Başkan Odabaşı semt pazarında vatandaşların ve esnafın taleplerini dinledi
Muş'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programı
Muş'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programı
Son Haberler
AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Toprak, Iğdır Teşkilatıyla Buluştu
AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Toprak, Iğdır Teşkilatıyla...
Kaymakam Erdoğan’dan Mürşitali ve Yukarıalican Köylerine Ziyaret
Kaymakam Erdoğan’dan Mürşitali ve Yukarıalican Köylerine Ziyaret
Tarım Bakanı Yumaklı Iğdır'da Damızlık Hayvan Dağıtımı Gerçekleştirdi
Tarım Bakanı Yumaklı Iğdır'da Damızlık Hayvan Dağıtımı Gerçekleştirdi
Konut kredisi faizlerinde tarihi adım: Emlak danışmanları için %1.69’a düştü
Konut kredisi faizlerinde tarihi adım: Emlak danışmanları için %1.69’a...
Kadrolu Dilenciler Iğdır’da İş Başında: Vatandaşlar Yetkililerden Önlem İstiyor
Kadrolu Dilenciler Iğdır’da İş Başında: Vatandaşlar Yetkililerden...
IĞDIR'IMIZIN KURTULUŞ GÜNÜ
IĞDIR'IMIZIN KURTULUŞ GÜNÜ

Ana Sayfa
Genel Haber
Kültür & Sanat
Gündem
Siyaset
Sağlık
Spor
Eğitim
Resmi İlanlar
Duyurular
Haberler
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Duyurular
  • Eğitim
  • Genel Haber
  • Gündem
  • Haberler
  • Kültür & Sanat
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.