Şampiyonada Genç bayanlar kategorisinde 69 kg’ da Nehir Kaya birinci, Büyük bayanlarda ise 80 kg da Yağmur Kaynar ikinci., 59 kg da Deniz Toktamış üçüncü oldular. Şampiyonaya giderken madalya sözü veren sporcuların sözlerini tutuklarını belirten Gençlik ve spor il müdürü Metin Özen, ”zorlu rakiplerle karşılaşarak mücadele eden Boksör kızlarımız yine galip gelerek İlimize gurur ve başarı kazandırdılar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Antrenörlerimizi ve sporcularımızı bize yaşattıkları bu gururdan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.
Boksör Kızlarımız Yine Şampiyon
Boks Federasyonu Başkanlığınca 22-27 Ocak 2011 tarihleri arasında Gebze’de yapılan Türkiye Yıldız, Genç Büyükler Ferdi Bayanlar Boks Şampiyonasında Iğdırlı bayan boksörler madalya ile döndüler.
Yayınlanma :
05.02.2011 06:02
Güncelleme :
29.07.2025 22:55
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: