Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz köylünün mağduriyetini gidermek amacı ile TMO ile görüşerek köylünün sonununu çözüme kavuşturdu.
Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’a yaptığı açıklamda şöyle dedi: “Buğday hasadının başlaması ile birlikte hem TMO hem de tüccarlar alım gerçekleştirmiyorlardı. TMO ile yaptığım görüşmede günlük 350 ton, Pazartesi’nden itibaren ise günlük 500 ton alım yapacakları belirtilmiştir.
Bu yıl verim oldukça yüksek, bereketli bir yıl. TMO’nin alım gününde gecikme olabilir. Ama yaptığımız görüşme olumlu neticelenmiş ve alımlar başlamıştır. Çiftçimizin ürünü bol, bereketi daim olsun.” Dedi.
Köylümüzün sorununa duyarlılık gösteren Milletvekili Cantürk Alagöz’e teşekkür ederiz. Haber: Zeki Şıktaş
Yorumlar
Kalan Karakter: