Çevre ve Orman İl Müdürlüğünden Piknik Uyarısı
Çevre ve Orman İl Müdürü Taner Tazegün,Piknik yapanları ateş yakmaları konusunda dikkatli olmalarını söyledi.
Yayınlanma :
25.07.2009 10:01
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


Ancak havaların sıcak olmasından dolayı alanda bulunan otlar kurumuş olup, ateş yakılırken çok dikkatli olunması gerekmektedir. Aksi takdirde yangın çıkabileceği dikkate alınmalıdır.
Bunun yanında halkımız piknik yaptıktan sonra çıkan çöplerini ve atıklarını piknik yaptıkları alan içerisinde bıraktıkları ve çöplerin oluşan rüzgarla alana yayıldığı ve çok çirkin bir kirlilik oluşturduğu görülmektedir.
Halkımızın bu konuda daha duyarlı olmasını çöplerini poşetlere bırakarak yanlarında götürüp şehir merkezinde ki Belediyenin çöp bidonlarına bırakması gerekir. Böylece bu alan daha temiz ve kullanışlı olacaktır.
Tüm halkımızın bu konuda daha duyarlı olmasını bekliyoruz. “dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: