Hastaları tarafından Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) gönderilen memnuniyet mesajları üzerine, başarılı hekim Op. Dr. Özizmirliler’e, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Safa Çetinkaya tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Törende konuşan Başhekim Çetinkaya, Dr. Özizmirliler’in hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımı ve mesleki özverisinin örnek teşkil ettiğini belirterek, “CİMER’e hep şikâyet gidecek değil ya, bu kez takdir ve teşekkür var. Kendisiyle gurur duyuyoruz,” dedi.
Op. Dr. Denizcan Özizmirliler ise böyle bir takdirin kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade ederek, hastalarına en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğini söyledi.
Sağlık camiasında moral ve motivasyonu artıran bu tür geri bildirimlerin yaygınlaşması temenni ediliyor.
Yorumlar 2
Kalan Karakter: