Alagöz Holding Iğdır FK, TFF 3.lig, 2. Gurup 8. Hafta da bugün İstanbul’da yapılan karşılaşmada sergilediği futbol ile hem göz doldurdu, hem de deplasmandan rakibi Kartal İstanbul Bulvar Sporu 2-1 mağlup ederek 3 puan alarak ligdeki sıralamasını 14 puanla 4. Sıraya yükseltti.
Birkaç hafta şansızlıklarla boğuşan ve kendi sahasında Alanya Kentsel Spor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Türkiye kupası elemelerinde Kayseri sporu şaşkına uğratan Alagöz Holding Iğdır FK, Bayram Toysal’ın istifasının ardından takımın başına gelen Erkan Sözeri ile çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrıldı.
Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz maç sonrası yaptığı açıklamada: “Iğdır’ın takımı olan Alagöz Holding Iğdır FK’nın başarılı olması için tüm kadro olarak elimizden gelen gayreti göstermekte, şampiyon olabilmek için ne gerekiyorsa yapmaktayız. Bugün aldığımız sonuç moral oldu. Lige başladığımız günden itibaren birtakım şansızlıklar oldu. İster istemez moralimiz bozuldu. Ama bu mücadeleyi bıraktığımız anlamına gelmez. Halkımıza bir söz verdik ve bunu yerine getireceğiz.” Dedi.
Alagöz Holding Masterler’in Süper Kupayı almasından sonra bugünde Kartal İstanbul Bulvar Spor karşısında gösterdiğimiz başarı şehrimize moral oldu.
Takımlarımızı tebrik ediyoruz. Haber: Zeki Şıktaş