Orman ve Su işleri Iğdır şube müdürü Mete Türkoğlu ve Emniyet Müdürü Yüksel Babal tarafından iş yeri ziyaret edilerek plaket verilen Nebahat Karadağ, ”Doğayı, hayvanları seviyorum. Her yıl yaz kış demeden Orman ve Su işleri Iğdır şubesi müdürlüğüne yem desteği yapıyorum. Ben yufkacılık işi ile uğraşıyorum. Çıkan ürünlerin artıklarını veriyorum. Ben hayvanları çok seviyorum. Hayvanlara destek vermek lazım. eskiden evde kedi köpek besliyordum. Şimdi doğadaki hayvanlara destek veriyorum. Aldığım bu plaket beni çok mutlu etmiştir.” dedi.
Orman ve Su işleri Iğdır şube müdürü Mete Türkoğlu, ”Nebahat hanım Iğdır’ın doğa severlerinden biri. Yaban hayvanlarının beslenmesine destek veriyor. Topladıkları yemleri, bize ulaştırıyor.Bizde doğaya bırakıyoruz.
Daha sonra Orman ve Su işleri Iğdır şube müdürü Mete Türkoğlu ve Emniyet Müdürü Yüksel Babal tarafından plaket taktim edildi.
Genel Haber
Yayınlanma: 31 Aralık 2015 - 00:00
Doğa Sever Bayana Plaket
Iğdır’da her yıl yaz kış demeden doğaya yem, ekmek, su bırakan iş kadını Nebahat Karadağ’a Orman ve Su işleri Iğdır şube müdürü Mete Türkoğlu tarafından plaket verildi.
Genel Haber
31 Aralık 2015 - 00:00
İlginizi Çekebilir