DÜĞÜNDE HAVAYA YAPILAN ATEŞ SONUCU 1KADIN YARALI
İlimiz Melekli beldesinde yapılan açık hava düğününde havaya ateş edenler bir kişinin yaralanmasına neden oldu. Edinilen bilgiye göre dün gece Açık havada yapılan bir düğünde kimliği tespit edilmeyen bir kişi veya kişilerin havaya ateş etmesi sonucu oynamakta olan D.T (25) isimli yeni evli bir bayan yaralandı.
Yayınlanma :
13.06.2008 08:35
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


Iğdır Devlet hastanesine kaldırılan D.T acilen ameliyata alındı. Yoğun bakıma alınan D.T'nin sağlık durumu ciddiyetini korurken havaya ateş edenlerin aranmasına jandarma tarafından devam ediliyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: