EBE VE HEMŞİRELERE YEMEK
Karakoyunlu İlçesi Belediye Başkanı Ziyat Ali Deliktaş ve Ak parti ilçe başkanı Zafer Temiz Hemşireler Günü nedeniyle Karakoyunlu ilçesinde görevli Doktor, Ebe ve Hemşirelerin gününü kutlayarak Salon Asya Lokantasında yemek verdi.
Yayınlanma :
17.05.2008 11:12
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


Hemşirelerin çok kutsal bir vazife yaptıklarını belirten Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyat Ali Deliktaş bu tür sosyal aktivitelere çok önem veriyoruz. Hemşireler, hastanelerin vazgeçilmez elemanlarıdır. Bu önemli günde yanlarında olduğumuzu ifade etmek için buradayız. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 2
Kalan Karakter: