Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan ve Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş ile bir süre sohbet eden Ekber Yeşil, "Iğdır halkı MHP çatısı altında kenetlenmiştir. Bizde bu kervana her zaman olduğu gibi dahil olduk ve adaylarımızı canı gönülden destekliyoruz.
Genel merkezimiz iki tane pırıl pırıl aday göndermiştir. İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu, her ikisi de Iğdır'ı en iyi şekilde temsil kabiliyetine sahiptirler. Bu güzelliği hep birlikte görmekte ve Iğdır halkıyla beraber yürümekteyiz. Halkımızın teveccühü ortadadır. Ayrılıkta azap, birlikte bereket vardır." dedi.
Genel Haber
Yayınlanma: 02 Haziran 2015 - 11:21
Ekber Yeşil Partimin Yanındayım
Iğdır'ın siyaset duayenlerinden MHP eski Belediye Başkan adayı Ekber Yeşil, MHP adayları İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu'yu desteklemek üzere Iğdır'a geldi.
Genel Haber
02 Haziran 2015 - 11:21
İlginizi Çekebilir