EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN SAHTE PARA UYARISI
Iğdır Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Kurban Bayramı'nın yaklaştığı günlerde özellikle kurbanlık hayvanların alım satımı esnasında sahte para olaylarının arttığını belirterek, vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi.
Yayınlanma :
24.11.2009 10:31
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


Iğdır Emniyet Müdürü Mustafa Aydın yaptığı yazılı açıklamada "vatandaşların özellikle hayvan pazarlarında dikkatli olmaları gerektiğine dikkat çekerek, il genelinde bazı şikayetler aldık.
Bu nedenle sahte para kullananların özellikle hayvan pazarlarında kurbanlık hayvan alıp satarken bu işi yaptıkları tespit edilmiştir, vatandaşların alışveriş esnasında paraları inceleyerek almaları gerekir." dedi.
Aydın, "Piyasaya sürülen sahte paraların hayvan pazarları dışında büfe, bakkal ve marketlerde yüksek miktarda banknot verilerek yerine ucuz bir şeyler alan kalpazanların paranın üstünü gerçek para olarak aldıklarını ifade ederek, benzin istasyonlarında, taksilerde, gazino ve eğlence yerlerinde, bahşiş verilmesinde de sahte para kullanıldığını kaydetti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: