Iğdır Emniyet Müdürlüğü pasaport ve yabancılar şubesi emniyet amiri Serkan Üstün ve 2 polis bir çiçekle Iğdır Şehit ve Gazi ailleri derneğini ziyaret ederek başkan Kamber Güzelkaya ile görüştüler.
Şehit ve gazi yakınlarının hazır bulunduğu ziyarette konuşan Emniyet amiri Serkan Üstün,"Polis haftası etkiliği kapsamında sadece bu derneği ziyaret ettik. Bu vatan gerek asker gerek polis şehit ve gazilerimiz sayesinde ayakta durmaktadır. Şehit ve gazilerimize yakınlarına her türlü kolaylığı gösteriyoruz. Pasaport almaları durumda 1 saat içinde pasaportları kendilerine hazırlanıp verilecektır."dedi.
Iğdır Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği başkanı Kamber Güzelkaya'da"huzurumuzu sağlayan Polislerimizin günlerini kutluyorum. Bu nezaket ziyareti bizleri mutlu etmiştir.Unutulmamak hatırlanmak güzel şeydir.Kendilerine dernek adına teşekkür ediyorum. Bizler her zaman polisimize yardımcı olmalıyız. Iğdır'ımızın huzuru için gecesini gündüzüne katan polislerimize yardımcı olursak ilimiz huzurlu bir şehir olur "şeklinde konuştu.
Genel Haber
Yayınlanma: 08 Nisan 2008 - 11:50
EMNİYETTEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET
Polis haftası nedeniyle Iğdır Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şehit ve Gazi aileleri derneğine ziyarette bulundular.
Genel Haber
08 Nisan 2008 - 11:50
İlginizi Çekebilir