• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Genel Haber
  • Kültür & Sanat
  • Gündem
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Spor
  • Eğitim
  • Resmi İlanlar
  • Duyurular Haberler
  • Ara
SON DAKİKA:
15:52
Serdar Ünsal’a Türk Dünyasına Katkılarından Dolayı Plaket
10:41
5. Ulusal Kayısı Cup Tenis Turnuvası İçin Hazırlıklar Tam Gaz Başladı!
09:39
VEFA TERLE YAZILIR:  SPORCULARIN ANTRENÖRLERİNE OLAN SADAKATSİZLİKLERİ 
08:57
Polis Emeklilerinden Iğdır İl Emniyet Müdürü’ne Nezaket Ziyareti
08:53
İSTAD Başkanı Sefer Karakoyunlu “Iğdır ve yakın çevresini tehtid eden Nükleer Santral unutuldu..”
08:50
Vali Ercan Turan’dan Özel Dent Iğdır Polikliniğine Ziyaret
08:48
YKS Sınavı Nedeniyle Sessiz Olalım: Geleceğimiz İçin Duyarlılık Çağrısı
08:47
Iğdır Üniversitesi Kurumsal Akreditasyon Belgesi Almaya Hak Kazandı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel Haber
  3. Ermenilerin Yalanlarına Son Vermeliyiz
Genel Haber
Yayınlanma: 21 Nisan 2015 - 05:28

Ermenilerin Yalanlarına Son Vermeliyiz

         Yıllardır  Türk düşmanlığı yapan Ermeniler sözde yalanlarının 100. Yılına her alanda hazırlanıyorlar.

Genel Haber
21 Nisan 2015 - 05:28
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ermenilerin Yalanlarına Son Vermeliyiz
 

        Peki bizler ne yapıyoruz Türkiye ve Azerbaycan olarak milli bir politakımız varmı, maalesef yok..? Bu konunun yükü vatanı karşılıksız seven milli duygu ile yüklü sivil toplum derneklerine  düşmüş durumda.    Şimdi bizlere düşen görev asıl amaç Dünyanın her yerinde iyi bir şekilde örgütlenmiş olan Ermeni diasporasına karşı aktif mücadele etmek. Ermenilerin vahşi katil yüzlerini hür dünyaya duyurmak. Azerbaycan’ın Türkiye’nin Ermenilerle karşı verdiği diplomatik mücadeleye sivil toplum kuruluşu olarak yardımcı olmak katkı sağlamaktır. Toplantılar düzenlemeliyiz.Bu toplantılarda Ermenilerin yaptıkları zulmü soykırımı halkımıza bir daha en iyi şekilde anlatmalıyız. Basın açıklamaları ile her yere ulaşıp özellikle Avrupa da ve Türkiye’de ki Ermeni hayranlarına,”Hepimiz Ermeniyiz” diyenlere Ermenilerin dost olmadığın Türk düşmanı oldukların Hem Azerbaycan da hem de Türkiye toprakları üzerinde gözü olduğunu. İşgalci bir devlet olduğunu anlatmalıyız. Ermeniler 2015 yılına yıllardır hazırlanıyorlar. Çünkü bu tarih onlar için önemli sözde soykırım yalanlarının 100. Yılı bu nedenle dünyanın her yerinde diasporaları çeşitli etkinlikler yaparak kendilerine taraftar bluyorlar. Bugün  20 den fazla ülke  bu Ermeni yalanını kabul etmiş durumda. 2015 yılına kadarda bu sayıyı artırmayı hedefliyorlar amaçları bu sayıyı 50’ye çıkarmak. Bugünkü durumda bu biraz zor gibi görünüyor. Çünkü bazı devletler ABD bakıyor. Eğer ABD kabul ederse kongreden geçerse o zaman sayı artabilir. Yoksa şu anda zor.Ama Ermeni diasporası şu anda boş durmuyor çalışmalarınıhızlandırmış durumda özellikle ABD de çalışmalar hızla devam ediyor.

Bununda ilk belirtisini şöyle diyebilirim ABD ve İngiltere’nin isteği ile zannedersem Türk hükümeti başbakanlık adına bir taziye mesajı yayınladı. Diasporanın istekleri doğrultusunda yakında  sınır kapıları da açılabilir. Bu konuda Türkiye’deki ermeni hayranları tarafından imza kampanyası da açılabilir. Kısaca her an her şey olabilir. Çünkü 2015 24 Nisan  geldi çattı.Papa açıklama  yaparak Soykırım dedi. ABD de diyecek.  AB Parlamentosu kabul etti. Ermeniler  diaspora çalışmalarını hızlandırdı. Ermeniler dünyanın her yerine dağılmışlardır. O sözde soykırım yapıldı diyorlar ya. Ermeniler zorunlu göç ettirildiyin de dünyanın çeşitli, yerlerine ülkelerine göçtüler. Onlar ölmedi. Bazı Ermeni kaynakları şu insanları Türkler öldürdü diye yalan söylüyorlar. Halbuki öldü denilen kişiler ABD de ve diğer ülkelerde yaşadıkları belgelerle ispatlandı.Özellikle ABD deki Ermeni diasporası çok güçlü dünyanın her yerindeki zengin iş adamları destek veriyor para akıtıyor. Birlik içindeler bundan dolayı ABD kongresindeki üyeleri etkiliyorlar. Yine Ermeni diasporası her yıl belli aylarda çocukları kullanarak Avrupa ve ABD’ de de evleri iş yerlerini gezerek ”Bizler 1915 yılında Türkler tarafından soykırıma uğrayan Ermenilerin torunlarıyız bu çiçeği kabul edin ve bizim davamıza sahip çıkın bu broşürü okuyun ”şeklinde çalışma yapıyorlar. Böylece Avrupa ve ABD insanını çocukları kullanarak kandırıyorlar. bazen batı basınını hatır gönül bazen de para ile kendilerine destek yazıları yazdırırlar. Kısacası adamlar her yerde her alanda ilişki kurup planlı çalışırlar. Maalesef biz ise çalışmıyoruz ne Azerbaycan ne de Türkiye diasporası yeterli çalışmayı yapamıyor.Bu iş gönül ,inanç işi bu işe gönül verenler başarılı olurlar. Son zamanlarda yurt dışındaki gönüllü Azerbaycan ve Türkiyeli Türk kardeşlerimiz Ermenilere karşı milli şuur içinde mücadele veriyorlar. Başarılı oluyorlar da..Bizlerde el birliği içinde çalışarak Ermeni yalanlarına karşı durmalıyız. Bugün Türkiye’de yüz bin kişi “sokaklara çıkıp hepimiz Ermeniyiz”diye yürüyorsa bu işte bir terslik vardır. Demek ki Türkiye’de Türkler yaşamıyor veya Türk milleti tepkisiz hale gelmiştir.Türk milletinin milli konularda uyanması lazım. Ermeni diasporası medyayı Televizyonları kullanarak insanları sokaklara dökebiliyor. Bizse bunu pek beceremiyoruz.

Türkiye’de Avrupa ‘da ve ABD maalesef Ermeni hayranı çok bu yüzden güçlü diyebilirim. Fakat bu diaspora işi el altından götürüyor. Son yıllarda Türkiye ve Azerbaycan diasporası güçlendi.Diyebiliriz.  Bugün Hocalı faciasını bilmeyen yok gibi. Tabi Türkiye  ve Azerbaycan diasporasının imkânı ile Ermeni diasporasının ekonomik gücü bir değil. Ekonomik olarak onlar daha güçlü medyada adamları var. İşi iyi biliyorlar. Aktif olarak ortada olmasalar da derinden çalışıyorlar. Biz bütün meydanlarda salonlardayız sesimizi yükseltiyoruz.. toplantılar yürüyüşler yapıyoruz. Onlar ise yapamıyor. Bunun yanında Hıran Dink öldürüldüğünde binlerce insan yürüyüş yapabiliyor bir araya gelebiliyor. Maalesef bizler çok az kalabalık toplayabiliyoruz. Buda tartışılabilir. Bence Ermeniler çok iyi  rgütlenebiliyor. Medya da adamları var. Anıda adamlarına ulaşabiliyorlar.Türkiye de kurulacak milli bir televizyon gazete  Ermeni gerçeğini anlatılabilir.Ama  biz yinede imkanlar dahilinde Ermenilere karşı mücadelemiz devam ediyor.Gelecekte daha güçlü olacağız.Türkiye bir Hocalı filmi yaptırılabilir hem de dünyaca tanınan aktörlerle Dünyanın her yerinde oynatılabilir.Ermenilere karşı Hocalı faciasını koz olarak kullanabiliriz. Türkiye maalesef bu konuda zayıf. Aslında lobicilik işine Asala örgütünün Türk diplomatları şehit ettiği zaman başlatacaktı. Geç kalındı halada gözle görülür bir çalışma yok halbuki Avrupa da yaşayan binlerce Türk işçi en iyi lobicilik faaliyetini yapardı.Şu anda da yok yeni yeni gelişiyor.  Ermenilerin sözde soykırım yalanlarını anlatan binlerce kitap var bizde ise çok az . Bu konuda daha aktif ve güçlü lobiler oluşturmalıyız. Diplomasi  bu işlere neden bu kadar soğuk anlamadım.Türkiye ve Azerbaycan ortak bir lobi kurmalı Ermenilerin gerçek yüzünü hür dünyaya belgeleriyle anlatmalıdır. Bu konuda bilinçli gençler yetiştirmeliyiz. Ermeniler gençlerini Türk düşmanı olarak yetiştiriyor.Bizse barışçıl bence yanlış bir yaklaşım gençlerimiz Ermeni Zulmünü bilmeli.Şöyle ki bir Hocalı faciasında gençler insanlar Avrupalının ABD linin Rus'un evinin iş yerinin kapısını çalmalı” ben Ermeniler tarafından evi yıkılan toprağı işgal edilen Hocalı’danım,1920 yılında Erivan'dan kovulan insanların torunuyum Ermeni soykırımına uğradım benim sesimi duy demeli”Ama kimse yapmıyor Ama Ermeni buna benzer şeyler yapıp hür dünyayı yalanlarla kandırıyor.

                   Kısaca Türkiye, Ermeni yalanlarına el atmalı,Emperyalist bir yalan olan "SÖZDE SOYKIRIM" için Türkiye'de ki toplu soykırım anıtlarını gündeme getirmelidir.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Serdar Ünsal’a Türk Dünyasına Katkılarından Dolayı Plaket
Serdar Ünsal’a Türk Dünyasına Katkılarından Dolayı Plaket
Polis Emeklilerinden Iğdır İl Emniyet Müdürü’ne Nezaket Ziyareti
Polis Emeklilerinden Iğdır İl Emniyet Müdürü’ne Nezaket Ziyareti
İSTAD Başkanı Sefer Karakoyunlu “Iğdır ve yakın çevresini tehtid eden Nükleer Santral unutuldu..”
İSTAD Başkanı Sefer Karakoyunlu “Iğdır ve yakın çevresini tehtid eden Nükleer Santral unutuldu..”
YKS Sınavı Nedeniyle Sessiz Olalım: Geleceğimiz İçin Duyarlılık Çağrısı
YKS Sınavı Nedeniyle Sessiz Olalım: Geleceğimiz İçin Duyarlılık Çağrısı
Son Haberler
Serdar Ünsal’a Türk Dünyasına Katkılarından Dolayı Plaket
Serdar Ünsal’a Türk Dünyasına Katkılarından Dolayı Plaket
Kütahya'da YKS sınavında polis ekiplerinden zamanla yarış
Kütahya'da YKS sınavında polis ekiplerinden zamanla yarış
Kuşadası Belediyesi'nden Güzelçamlı'ya hizmet seferberliği
Kuşadası Belediyesi'nden Güzelçamlı'ya hizmet seferberliği
Bilecik'te anız yangını söndürüldü
Bilecik'te anız yangını söndürüldü
Bilecik'te yüksekten düşün işçi yaralandı
Bilecik'te yüksekten düşün işçi yaralandı
Melekli Kasabası Kültür Ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısını Yaptı
Melekli Kasabası Kültür Ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısını Yaptı

Ana Sayfa
Genel Haber
Kültür & Sanat
Gündem
Siyaset
Sağlık
Spor
Eğitim
Resmi İlanlar
Duyurular
Haberler
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Duyurular
  • Eğitim
  • Genel Haber
  • Gündem
  • Haberler
  • Kültür & Sanat
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.