Hayırsever insanların yardımı ile tedavisi süren Fatmanur’un evlerinin önüne salıncak istemesi sosyal medyada çıkınca isminin açıklanmasını istemeyen bir devlet yetkilisinin salıncak yaptırmayı üstlenmesi,Iğdır valisi H.Engin Sarıibrahimin talimatları doğrultusunda İl Özel idare genel sekreteri Ferhat Akkuş tarafından depoda bulunan bir salıncak Fatmanur Çakmaz’ın Karakuyu köyünde ki evinin bahçesine salıncak yaptırılarak sevindirildi.
Konuyu sosyal medya hesabında yayınlayınca çok sayıda insandan biz yapalım diye teklif geldiğini belirten gazeteci Serdar Ünsal,”Hayırsever insanlarımıza teşekkür ediyorum.İsminin açıklanmasını istemeyen bir devlet görevlisi salıncak yapımını halletti.Ak Parti İl başkanı Ali kemal Ayaz’da salıncak yaptıracağını belirtti.Salıncak yaptırılınca Ali Kemal Ayaz bey de bisiklet hediye edecek.,Azerbaycan’ dan arayan iş adamı Volkan Atlas,Rıza Ferecov,Ekber Acar,Tacettin Şimşek,Murat Taşkınsu gibi çok sayıda hayırsever vatandaşa duyarlıklarından ötürü teşekkür ederim.Devlet baba Fatmanur kızımızı sevindirmiş mutlu etmiştir.Çünkü evleri köyden uzakta komşuları ve oyun oynayacağı komşu çocukları yok.Şimdi salıncağa binerek mutlu oldu.”dedi.
Çobanlık yapan, inşaatlarda çalışan Baba Sadullah Çakmaz’da”Kızlarının salıncaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek sayın valimize teşekkür ederim.dedi.
Genel Haber
Yayınlanma: 28 Haziran 2021 - 00:00
FATMANUR SALINCAĞA KAVUŞTU
2 yıl önce yanan tandır’a düşerek belden aşağı kısmı yanan Fatmanur Çakmaz’ın ( 5.5) salıncak isteği yerine getirildi.
Genel Haber
28 Haziran 2021 - 00:00
İlginizi Çekebilir