FRANSIZ GAZETECİLERİN IĞDIR MERAKI DEVAM EDİYOR
Ermenistan kapısının açılması yönünde Ermenilerle imzalanan protokolden sonra yabancı basın gözlerini Iğdır’a dikti.
Yayınlanma :
19.10.2009 10:34
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


En son Iğdır’a gelen Fransız canal 1 televizyonu İstanbul temsilcisi Hve Garnier ve tercüman Siren İdemen Asılsız ermeni iddiaları ile mücadele dernek başkanı Göksel Gülbey, başkan yardımcısı Nazım Karadağ ve basın sözcüsü Serdar Ünsal ile görüşerek çekim yaptılar. Ardından Alican sınır kapısı Oba ve Hakmehmet köyüne gittiler.
Asılsız Ermeni iddialarıyla mücadele derneği yetkilileri, “Sınır kapısının açılması için Ermenilerin Dağlık Karabağ dan çekilmeleri gerektiğini Ermenilerin Türk düşmanlığından vaz geçmesi gerektiği üzerinde durarak, Dağlık karabağ sorunu çözülmeden Azerbaycan’la sorunlar halledilmeden kapıların açılmasını istemiyoruz.Açılırsa kargaşa ve huzursuzluk çıkar” dediler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: