GÖZ ALTINA ALINAN 35 KİŞİNİN SORGUSU SÜRÜYOR
Iğdır’da bazı kişilere usulsüz şekilde Yeşil kart verildiği iddiasıyla göz altına alınan 35 kişinin sorgusu sürerken bazı kişilerinde de arandığı belirtildi.
Yayınlanma :
16.03.2009 09:26
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


Bilindiği gibi Cuma günü Yeşil Kart kullanımında usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle Cumhuriyet baş Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını ve aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 35 kişi göz altına alınmıştı.
Göz altına alınanların sorguları Iğdır Emniyet müdürlüğünde sürdüğü . pazartesi günü savcılığa çıkarılacağı belirtildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: