Sağlık ve ekonomik durumları hakkında da ailemizden bilgi alan hanımefendi, ailemizin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda Devletimizin her türlü desteği sağlayacağını ve ailemizin kaderlerine terk edilmeyeceğini ifade etti.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Figen Alma ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Gülümser Tekay’ın da eşlik ettiği ziyarette, ailemiz ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek hanımefendiye teşekkür etti.
Genel Haber
Yayınlanma: 22 Nisan 2021 - 00:00
Hatice Sarıibrahim İhtiyaç Sahiplerimize Yönelik Ziyaretlerine Devam Ediyor
Vali H. Engin Sarıibrahim’in eşi Hatice Sarıibrahim, ihtiyaç sahiplerimize yönelik düzenli olarak gerçekleştirdiği hane ziyaretleri kapsamında bugün Taşbağ ailesinin konuğu oldu. Eşinden ayrı tek çocuğuyla birlikte zor şartlarda hayatlarını idame ettirmeye çalışan annemiz ile bir süre sohbet eden hanımefendi, evin tek çocuğu Kerim ile de yakından ilgilenerek ona çeşitli hediyeler verdi.
Genel Haber
22 Nisan 2021 - 00:00
İlginizi Çekebilir