• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Genel Haber
  • Kültür & Sanat
  • Gündem
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Spor
  • Eğitim
  • Resmi İlanlar
  • Duyurular Haberler
  • Ara
SON DAKİKA:
14:25
Vali Çiftçi: "Annelerin hakkı, hiçbir şekilde ödenmez"
14:20
Kars ve Iğdır’da Kuvvetli Yağış Uyarısı: Ani Sel ve Su Baskınlarına Dikkat!
10:59
Hesabına gelen para yüzünden askere gidemeyecek
10:51
Iğdır'da "Orman Benim" etkinliği düzenlendi
10:50
Iğdır'da feci kaza: Otomobilin çarptığı motosikletli hayatını kaybetti
09:24
AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Iğdır Kitap Fuarı’nda
09:23
İl Özel İdaresi, Köy Yollarında Onarım Çalışmalarına Hız Verdi
09:23
Eski Milletvekili Ali Güner’den Nezaket Ziyareti
09:20
Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü Ek Binasında Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi
09:19
2. Iğdır Kitap Fuarı Her Gün Yeni Bir Yazarı Ağırlıyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel Haber
  3. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İlimizi Ziyaret Etti
Genel Haber
Yayınlanma: 20 Mart 2024 - 00:00

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İlimizi Ziyaret Etti

Bakan Yerlikaya, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Iğdır'da, Valilik Yolu Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunup vatandaşlarla sohbet etti. Yerlikaya, beraberindeki İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz ve Cumhur İttifakı'nın Iğdır Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal ile partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi'nde vatandaşlarla buluştu.

Genel Haber
20 Mart 2024 - 00:00
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İlimizi Ziyaret Etti
        İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Iğdır’da bir düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Programa Bakan Yerlikaya’nın yanı sıra Vali Ercan Turan, AK Parti Milletvekili Cantürk Alagöz, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, MHP İl Başkanı Hüseyin Ateş,  Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal, şehit aileleri, gaziler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 
 
AK Parti Iğdır Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal'a destek isteyen Yerlikaya, "Iğdır'ımızda huzur ve kardeşlik istiyoruz. Cumhur İttifakı'mız ve bizim şehir eminliğine aday Ülkü kardeşimiz eğitimli, iyi bir mühendis, bizim kardeşimiz, 25 yıldan beri belediyede. Iğdır Belediyesinde 10 yıl mühendis olarak çalıştı, sonra idari görev verildi. Şu anda da belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunuyor. Belediyeciliği biliyor, içinizden birisi, Iğdır'ın evladı, bacınız." diye konuştu.
 
İLK ÖNCELİĞİMİZ HUZUR
“Bizim bakanlık olarak görevlerimizin tamamını bir kelimeyle anlat derseniz, işte o kelime huzur. Huzurla ilgili birinci uğraştığımız bölücü hain terör örgütü. Onunla uğraşıyoruz. Ülkemizin içinde, sınırlarımızın ötesinde her yerde Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmak yok. Duramayız, inançlıyız, kararlıyız, azimliyiz. Çünkü biz milletimizden, devletimizden bizi biz yapan değerlerimizden yanayız.
 
Iğdır'ın tüm ilçelerinde, köylerinde, mahallelerinde, caddelerinde, sokaklarında terör istemediklerini vurgulayan Yerlikaya, şunları kaydetti: "Onlara (teröre), zaten sınır içinde ve ötesinde demiyoruz, göz açtırmıyoruz çünkü onların son çırpınışları. Sınırın içinden veya dışından kim, kimlerin bu aziz millete, devletimize, birliğimize ve kardeşliğimize yan bakıyorsa biz ona düz bakmıyoruz. İçeride sayıları belli. Biz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmadan, duraksamadan cesaret, güven, gayret, azim ve kararlılıkla Allah'ın izniyle mücadeleye devam edeceğiz. Değerli kardeşlerim sizleri seviyoruz. Allah'a şükür bu şehrin 22 yıldan beri AK Parti, Cumhur İttifakı'yla beraber nasıl bir noktaya geldiğini ve Allah'ın izniyle şu seçimlerden sonra da nereye doğru gideceğini bizler biliyoruz, sizler de biliyorsunuz, görüyorsunuz ve inanıyorsunuz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin."
 
               2023’TE EYLEM SAYISI 88’E DÜŞTÜ
                1 Haziran 2023 tarihinde göreve geldiğini hatırlatan Bakan Yerlikaya, “İçişleri ailesi olarak kırsalda 18 bin 996 operasyon yaptık biz hain bölücü terör örgütüne. Şehirlerde de operasyon yapıyoruz, 3 bin 545. Bizim 81 vilayet 922 ilçe tüm köy ve mahallerin tamamında öyle güçlü bir istihbaratımız var ki sureti haktan görünüp de gönlü, kalbi, emeli, gayesi eğer hain bölücü terör örgütüne destek veya onun reklamı onu övücü duruş sergiliyorsa kusura bakmasın alıyoruz onları. Toplam 22 bin 541 operasyonda 830 terörist etkisiz hale getirildi. Bunların 60’ı ölü, 649’u sağ ve yaralı olarak 21’i de teslim oldu. Terör eylemlerinin sayılarını veriyorum. Biz 40 yıldır uğraşıyoruz. 40 bin üzerinde şehitlerimiz var mekanları cennet olsun. 2016’da 2 bin 322 eylem yapabilmeye cüret eden 2023’te bu rakam 88’e düşmüş. Çünkü artık 2016 sonundan itibaren biz teknolojik olarak büyük bir üstünlük kurduk. 45 bin 352 saat İHA, SİHA uçuşu var. Iğdır’da 59 kırsal, 39 şehir operasyonunda 1 terörist etkisiz hale getirildi. Türkiye genelinde FETÖ, DEAŞ, sol terör örgütleriyle mücadelede 46 üst düzey teröristin etkisiz hale getirildiğini söylüyoruz. Hiçbir terör örgütü PKK, FETÖ, DEAŞ, DHKP-C, MLKP adı ne olursa olsun bizim kardeşliğimize kim düşmansa, kim cüret edip kim yan bakıyorsa onu biz devletimizin hukuk eliyle pençeleyip götürüp adalete teslim ediyoruz. Bunu yapmaya da Allah’ın izniyle devam edeceğiz” diye konuştu.
Yerlikaya daha sonra kentteki bir düğün salonunda AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığınca düzenlenen "Gençlik Aşkıyla Iğdır" programına katıldı. Burada gençlere hitap eden Yerlikaya, AK Parti Iğdır Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal'a destek istedi. 
 
     ALİ KEMAL AYAZ” IĞDIRI CUMHURBAŞKANIMIZA HEDİYE EDİYORUZ ”DEDİ
Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Sayın Bakanım seçim sürecinde bize vermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ediyoruz. Bir maroton koşusu içindeyiz ve son yüz metreye girdik inşallah 31 Mart gecesi Iğdır’ın Ak Parti Belediyesi ile  sizlerin verdiği güç ve özgüvenle kazanacağımızdan emin olup Sayın  Cumhurbaşkanımıza Iğdır’ı hediye edeceğimizi bu günden itibaren iletebilirsiniz.”dedi.
 
Cumhur İttifakı’nın Iğdır Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal, Seçim sürecinde 50-60 gündür gece gündüz demeden çalışıyoruz. Her geçen gün gönül birliğimiz artıyor. Her gün bir birimize daha sıkı sarılıyoruz. Hedefimiz belli birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart akşamı zaferle sonuçlanacaktır.”dedi.
Öcal, Iğdır Belediyesi Hizmet istiyor, Güçlü belediyecilik istiyor. Gerçek belediyecilik istiyor. İnşallah Güçlü Cumhurittifakı ile Ak Parti Belediyeciliğini Iğdır halkıyla buluşturacağız. 5 Yıl süre içinde Iğdır hizmette yatırımda altın çağını yaşayacaktır.“ şeklinde konuştu.
 
IĞDIR MİLLETVEKİLİ CANTÜRK ALAGÖZ” TEK HEDEFİMİZ VAR ODA GENÇLERİMİZİN GELECEĞİDİR”DEDİ
Iğdir Mi̇lletveki̇li̇ Cantürk Alagöz’ise, Tek hedefimiz var oda gençlerimizin çocuklarımızın geleceğini güzel kılmak. Sayın bakanımın dediği gibi Geleceğimizi Güzel Kılmak bu  söz ile ben milletime güveniyorum. Ben Iğdır’lıya güveniyorum. Bizim başımızı aşşağı eğdirmeyecekler. Bunun sözünüde burdan şimdiden alıyoruz. Ve şunuda belirtmeden geçemem erkeklerimiz alınmasın seçim sürecinde kadınlarımızın o güçlerini yüreklerini şimdiden görüyorum.  Birlik ve beraberlik ile bu seçimi alacağız.”dedi. Haber: Ali  Şıktaş
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kars ve Iğdır’da Kuvvetli Yağış Uyarısı: Ani Sel ve Su Baskınlarına Dikkat!
Kars ve Iğdır’da Kuvvetli Yağış Uyarısı: Ani Sel ve Su Baskınlarına Dikkat!
Iğdır'da "Orman Benim" etkinliği düzenlendi
Iğdır'da "Orman Benim" etkinliği düzenlendi
Iğdır'da feci kaza: Otomobilin çarptığı motosikletli hayatını kaybetti
Iğdır'da feci kaza: Otomobilin çarptığı motosikletli hayatını kaybetti
AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Iğdır Kitap Fuarı’nda
AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Iğdır Kitap Fuarı’nda
Son Haberler
"Kargapazarı değil Kargıpazarı"
"Kargapazarı değil Kargıpazarı"
Vali Çiftçi: "Annelerin hakkı, hiçbir şekilde ödenmez"
Vali Çiftçi: "Annelerin hakkı, hiçbir şekilde ödenmez"
Gürbulak Sınır Kapısı'nda 69 kilo eroin ele geçirildi
Gürbulak Sınır Kapısı'nda 69 kilo eroin ele geçirildi
Ağrı'da Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları il finali gerçekleştirildi
Ağrı'da Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları il finali gerçekleştirildi
Samsatlı anneler kültür gezisinde eğlendi
Samsatlı anneler kültür gezisinde eğlendi
Iğdır Belediye ekipleri yağmurla mücadele çalışması başlattı
Iğdır Belediye ekipleri yağmurla mücadele çalışması başlattı

Ana Sayfa
Genel Haber
Kültür & Sanat
Gündem
Siyaset
Sağlık
Spor
Eğitim
Resmi İlanlar
Duyurular
Haberler
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Duyurular
  • Eğitim
  • Genel Haber
  • Gündem
  • Haberler
  • Kültür & Sanat
  • Resmi İlanlar
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.