Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş- Eş Başkan Eylem Çelik, Iğdır Belediye Eş Başkan Yardımcısı Yusuf Abay ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Yaklaşık 7 Bin Kişilik sıcak çorbayı Halka dağıttı.
Zübeyde Hanım bulvarındaki Programdan sonra Asri mezarlıktaki programa katılan Başkan Yaşar Akkuş, Iğdır Belediyesi olarak, Dini Bayramlarımızın yanı sıra bu tür Matem günlerinde de Vatandaşlarımıza sıcak çorba ikram ettik.
Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in, ‘Cennet çocuklarının efendileri’ diye övdüğü torunlarından biri olan Hz. Hüseyin ve beraberindeki, 70’den fazla insanın şehit edilişinin yıl dönümünde Halkımızla birlikte olduk. Acılarını paylaştık. Dedi
Başkan Akkuş daha sonra beraberindekilerle birlikte Bağlar Mahallesindeki Sahibus Zeman Camisi Derneği Verilen yemek programına katıldı.
Genel Haber
Yayınlanma: 10 Eylül 2019 - 00:00
IĞDIR BELEDİYESİ AŞURA GÜNÜ NEDENİYLE VATANDAŞA ÇORBA İKRAM ETTİ
Muharrem Ayının 10. Günü olan Aşura Günü dolayısıyla Iğdır Belediyesi, Zübeyde hanım Bulvarında Kurulan Aşura Çadırının önünde, sabahın erken saatlerinden itibaren,alana gelen Vatandaşlara Sıcak çorba ikram etti.
Genel Haber
10 Eylül 2019 - 00:00
İlginizi Çekebilir