Iğdır Ehlibeyt Alimleri Derneği Başkanı ve Hacı Hacer Camisi hocası Zeki Tümay, gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş hasbihal ederek şehrin genel gidişatı ve ülke gündemi üzerine fikir alış verişinde bulundu.
Ehlibeyt Alimler Derneği Başkanı Tümay sohbet esnasında şöyle dedi: “Bir toplumun, bir şehrin, bir ülkenin güçlü olabilmesinin temel prensibi istişaredir. Yöneticilerde istişare etmeli, kanaat önderleri de istişare etmeli, halkta istişare etmelidir. Eğer istişare edilirse hata payı azalır. Ama bireyler öz bildiğini yaparsa sorun yumağı giderek büyür. İnşallah şehrimizde ve ülkemizde aklı selim hâkim olur, doğrular ehil kişiler tarafından masaya yatırılır ve toplumda buna riayet eder.” dedi.
Değerli din alimimiz ve Ehlibeyet Alimler Derneği Başkanı Zeki Tümay’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Haber: Zeki Şıktaş
Yorumlar
Kalan Karakter: