Siyasetten idari kadroya, Sevgi evlerinden Gazi ve Şehit ailelerine, Engelli vatandaşlardan
Kanaat Önderlerine herkes İyilik sofrasında buluştu.
Anatolia düğün salonunda verilen iftar yemeğine; Vali V. Mevlüt ÖZMEN, Vali Yardımcısı
Muhlis ARSLAN, Iğdır Belediye Eş Başkanı ŞAZİYE ÖNDER, Iğdır Üniversitesi Rektörü İbrahim Hakkı YILMAZ, Rektör Yardımcısı Mehmet Faik YILMAZ, Emniyet Müdür Yardımcıları, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Müftüleri, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri, Emekli Din Görevlileri, Kanaat Önderleri, Esnaf ve Sanatkârlar, Sevgi Evlerinden gelen çocuklar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, SYD tarafından tespit edilen aileler, Şehit ve Gazi Aileleri, Yardıma Muhtaç Aileler, Basın Mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kur’an-ı Kerim, ilahi ve kasideler ile başlayan iftar programında açılış konuşmasını Cüneyt KULAZ yaptı.
İl Müftüsü Müftü KULAZ, ezan öncesi yaptığı konuşmada misafirlere “İyilik soframıza hoş geldiniz. Bu toplumun birliği, beraberliği ve bütünlüğü için gereken her türlü çalışmayı, Devletimizin ve Diyanetimizin sağladığı imkânlarla yapmaya gayret gösteriyoruz. Yurt içinde ve Yurt dışında Diyanet İşleri Başkanlığımızın sürdürdüğü çalışmalarla yaklaşık 140 ülke de maddi ve manevi hizmet verilmektedir. Cami, Okul, Yurt yapımı ve öğrenci eğitimlerinin yanında Fitre-Zekât ve Kurban paraları da fakir ailelere ulaştırılmaktadır. Bugün burada iyilik soframız gibi; gönüllerimiz,
Camilerimiz ve Kur’an Kurslarımız da toplumun her kesimine açıktır. Bu mübarek ay olan Ramazan ayında dualarınızı bekliyor, katılımlarınızdan dolayı siz değerli misafirlere teşekkür ediyorum” dedi.
Ardından ezanla birlikte iftar yapıldı. İftar sonunda misafirlere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları olan kitaplar hediye edildi.
İftara katılan vatandaşlar, böyle herkesi içinde barındıran, birliğe, beraberliğe ve bütünlüğe teşvik edici etkinliklerde bulundukları için başta İl Müftüsü olmak üzere Müftülük personeline ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Iğdır Mozaiği İyilik Sofrasında Buluştu
Iğdır mozaiğine, İl Müftülüğü tarafından iyilik sofrasında iftar yemeği verildi.
Yayınlanma :
23.06.2015 05:45
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: