Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın talimatı uyarınca, Iğdır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Öğr. Gör. Musa Karadağ’ın ürettiği dezenfektan ilaçlarla Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde Covid-19’a karşı dezenfeksiyon çalışmaları başladı. Öğr. Gör. Musa Karadağ'ın gözetiminde Iğdır Meslek Yüksekokulu binasında başlayan dezenfeksiyon çalışmaları, Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünün geneline yayılacak ve Karaağaç Kampüsünde de devam edecek.
Iğdır Üniversitesinde Covid-19a Karşı Dezenfeksiyon Çalışmaları Başladı
Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde, küresel bir salgına neden olan Covid-19’a (Yeni Koronavirüs) karşı dezenfeksiyon çalışmaları başladı.
Yayınlanma :
20.03.2020 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: