İl Müftüsü Cüneyt KULAZ, Din görevlileri adına Vali ALPMAN’ı kapıda karşılayarak kendisine çiçek takdim etti.
Müftülük konferans salonunda yapılan toplantıya; Iğdır Valisi Ahmet Turgay ALPMAN, İl Müftüsü Cüneyt KULAZ, İlçe Müftüleri, İmam-Hatipler, Kur’an Kursu Öğreticileri ve büro personeli katıldı.
Müftü KULAZ’ın, Vali ALPMAN’a Müftülük çalışmaları hakkında yaptığı bilgilendirmenin ardından Vali ALPMAN, din görevlilerine yönelik moral ve motivasyonunu artırıcı bir konuşma yaptı. Vali ALPMAN, gerek müftülük çalışmaları gerekse din görevlilerinin çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ve bundan sonra ki çalışmalarında da Din görevlilerine başarılar diledi.
Toplantı sonunda İl Müftüsü Cüneyt KULAZ, Vali Ahmet Turgay ALPMAN’a Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ’in kendi kaleme almış olduğu kitap setini hediye etti.
Iğdır Valisi ALPMAN İl Müftülüğünde Düzenlenen Aylık Personel Toplantısına Katıldı
Iğdır Müftülüğünce düzenlenen Şubat Ayı aylık mutat toplantısı, Iğdır Valisi Ahmet Turgay ALPMAN’ın katılımıyla gerçekleşti.
Yayınlanma :
17.02.2017 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: