Törene Kars Valisi Günay Özdemir, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Avcı, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehit Kurbanoğlu için bugün saat 11.00'de Kars İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenledi. Daha sonra Merkez Fethiye Camiinde kılınan cenaze namazına müteakip Asri mezarlığına defnedildi.
Iğdır Valisi Davut Haner Şehidimizin Kars İlinde Düzenlenen Cenaze Törenine Katıldı
Iğdır Valisi Davut Haner, 01 Eylül 2015 Salı günü Iğdır’ın Karakoyunlu İlçesinde şehit edilen polis memuru Olgun Kurbanoğlu’nun ertesi gün Kars ilinde düzenlenen cenaze törenine katılarak şehit ailesinin üzüntüsüne ortak oldu.
Yayınlanma :
04.09.2015 05:49
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: