Saat 11:00 sıralarında, Atatürk Mahallesi Karadağ sokaktaki evin önünde oturan Sever ile yoldan geçen 4 kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Kavgada polis memuru Sever ve kayınvalidesi dört kişinin saldırması sonucu yaralandığı belirtildi.
İçlerinden birinin silahını çekmesi sonucu Sever saldırganın silahından tutarak şarjörünü söküp saldırganlara karşılık verdi. Olayı komşuların duyması üzerine polis ekiplerine haber verildi.
Polislerin geldiğini duyan saldırganlar olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
Sever, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada "Bahçemize girdiler, bahçemize girmeyin dedik, tel örgü çektik. Adamlar diyorki bize söz söyleyemezsiniz. Burası artık bizim egemenliğimizde diyor. Komşu falanda değil, buranın çocuğu da değil bunlar." dedi.
Yaralanan polis memuru ve kayınvalidesi olay yerine çağırılan ambulansla Iğdır Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Olay yerinde yoğun güvenlik tedbiri alan polis ekipleri inceleme başlattı.
Yorumlar
Kalan Karakter: