Iğdır'ı Tuzluca,Aralık Doğubayazıt'a bağlayan kara yollarında sis nedeniyle görüş mesafesinin 50-100 metreye şehir içinde de bölge bölge 100 metreye kadar düştüğünü bildiren yetkililer, yolculuk yapan sürücülerin dikkatli olmalarını istediler.
Metroloji yetkilileri sis olayın zaman zaman meydan geleceğini belirterek sürücülerin dikkatli olmalarını belirttiler.
Vatandaşlarda sis nedeniyle farları yakarak yola çıktıklarını ağır şekilde hareket ettiklerini belirttiler.
Bu arada Iğdır'da olumsuz hava şartları ve sis nedeniyle uçak seferleri iki gündür yapılamıyor.
Iğdır Hava Limanı yetkililerinden edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle İstanbul-Ankara-Iğdır seferlerinin bugünde karşılıklı olarak iptal edildiği öğrenildi.
Yetkililer” sis nedeniyle görüş mesafesi uçaklarını inişine uygun olmadığından iptal edildi”dediler.
IĞDIR'DA YOĞUN SİS ULAŞIMI ETKİLEMEYE DEVAM EDİYOR
Iğdır da Yoğun sis, üç gündür sabah saatlerinden itibaren şehir içinde ve çevre yollarında ulaşımı olumsuz etkiliyor.
Yayınlanma :
22.12.2017 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: