Antranör Taner Demirci, Bu müsabakaya katılmamızda bizlere maddi ve manevi destek veren il özel idaresi genel sekreteri Sayın Ferhat Akkuş'a, sayın Ekber Akış'a, Spor İl müdürümüz sayın Kasım Aydoğdu'ya spor şube müdürümüz sayın Ali Durna'ya, Savaş Kaya, Cihan Kurtkan ve Rojda Güneş'e, Elazığ da bizi yalnız bırakmayan eski sporcum Kasım Kaya'ya, Fethiye kardeşime ve değerli eşi Arif kardeşime, dua ve iyi dileklerde bulunan tüm değerli abilerime kardeşlerime ve dostlara çok çok teşekkür ediyoruz.”dedi.
IĞDIRLI BOKSÖRLERİMİZDEN İKİ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
Elazığ da 6 gün süren yapılan final müsabakalarıyla son bulan Liseler arası Türkiye boks şampiyonasında Iğdır Spor Lisesin’den 70 kg da Mazlum Kanyar ve MEV Anadolu lisesinden 80 kg da Miraç Demirci zorlu final müsabakalarından da galip ayrılarak Türkiye şampiyonu oldu.
Yayınlanma :
27.05.2017 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: