Toplantının açılış konuşmasında, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli şekilde yürütülmesi için kurum yöneticilerine büyük görevler düştüğüne değinen Vali Davut Haner, her kurumun kendi alanları ve görevleri ile ilgili eksiklikleri talimat beklemeden yerine getirmesi gerektiğini belirtti.
Ardından kurumların birbirleri ile koordineli ve uyum içerisinde çalışmasının, sunulan hizmet kalitesinde son derece önemli bir faktör olduğunu vurguladı. Toplantı, görüş ve önerilerin ardından son buldu.
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı
5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 24.maddesine binaen düzenlenen İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Davut Haner’in başkanlığında Vali Yardımcıları, İl İdare Şube başkanları ve diğer kurumların yöneticilerinin katılımı ile, 08.10.2015 Perşembe günü Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Yayınlanma :
09.10.2015 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: