Iğdır İl Sağlık Müdürlüğünde yeni yapılanma sebebiyle İl Müdür yardımcılığı statüsünde oluşturulan iki daire başkanlığı görevinden birisine atanan Dt. Taner Başaran’ı, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Iğdır Devlet Hastanesi, Tuzluca Devlet Hastane, Ağız ve Diş Hastanesi, 112 Acil Ambulans birimlerinin bağlı olduğu Başaran: “Yeni sistem oturmak üzere, sağlıkta çok güzel gelişmeler olacaktır. Iğdır İl Sağlık Müdürlüğümüz’de çok güzel hizmetlere imza atacaktır.” Dedi.
Gazetemiz sahibi Cabbar Şıktaş, yeni yapılanmayla göreve atanan Başkan Taner Başaran ve Başkan Yardımcısı Fettah Karadağ’a başarılı çalışmalar diledi.