İL TARIM MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI
Iğdır Tarım İl Müdürü olarak atanan Yusuf Yıldırım yeni görevine başladı. İl Tarım Müdürlüğü'ne atanan Yıldırım, 1954 yılı Iğdır doğumlu.
Yayınlanma :
03.09.2008 08:39
Güncelleme :
29.07.2025 22:55


Müdür Yıldırım ”1979’da Kayseri’ de göreve başladım, 1990’dan beri Kars İlinde Teknik Ziraat Müdürlüğünde çalıştım, 6 yıl İlçe Müdürü olarak görev yaptım, 1994 yılından beri kadrolu olarak Bitki Koruma Şube Müdürlüğü görevini yürüttüm. 6 Ağustosta çıkan kararname ile Iğdır iline atandım. “ dedi.
Yıldırım “Görevime başlamanın mutluluğunu yaşıyorum. İstikrar ve başarı için, tarımı bulunduğu noktadan hak ettiği noktaya taşımaktır. Çiftçimiz eski usul ile çiftçilik yapıyor amacımız çiftçiyi bilinçlendirmek tarımın her kesiminde çalışan üretici ve yetiştiricilerimizin sosyal ekonomik beklentisini yükseltmek, yeni projelerle, yeni teknoloji ve teknikleri bölgeye taşımaktır. Çiftçi mevzuatı çerçevesinde çiftçi memnuniyetini sağlamak en birinci görevimizdir. Birikimlerimi bu yolda sarf etmeye çalışacağım" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: