Gerçekleştirilen fide dikimine projenin hayata geçirilmesini sağlayan İl Müdürü Özkan YOLCU’nun yanı sıra Aralık İlçe Kaymakamı Mustafa GÖRMÜŞ, Aralık İlçesi Belediye Başkanı Mustafa GÜZELKAYA ve 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Kanber GÜZELKAYA katıldılar.
Lavanta bahçesi yapımı ile ilgili olarak İl Müdürü Özkan YOLCU; “Bu projeyi 15 Temmuz Şehit ve Gazilerimiz anısına yaptık. Aynı zamanda İlimiz iklim koşulları sebebi ile tarım sektöründe ekilebilir çeşitlilikte çok geniş bir yelpazeye sahip olduğundan, narenciye hariç bütün meyve ve sebzeler yetiştirilebilmektedir. 15 Temmuz Şehit ve Gazilerimiz anısına yapılan bu lavanta bahçesi aynı zamanda çiftçilerimize de örnek teşkil edecek ve bu çeşitliliğe katkı sağlayacaktır” dedi.
İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNCE 15 TEMMUZ ŞEHİT VE GAZİLERİ ANISINA LAVANTA BAHÇESİ YAPILDI
İlimiz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri Derneği ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce Aralık İlçesinde daha önce planlanan lavanta bahçesi projesi kapsamında Kurumumuz tarafından yetiştirilen lavanta fideleri Iğdır İl Özel İdaresince tahsis edilen alana dikimi yapıldı.
Yayınlanma :
29.05.2020 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: