Geleceğimiz olan çocuklarımızın toprağı ve tarımı tanımasının ilk adımlarının bu gibi etkinlikler olduğunu dile getiren İl Müdürü Özkan YOLCU; “Topraklarımızın boş kalmasını istemiyorsak çocuklarımıza toprağı, doğayı sevdirmeli, tarımı öğretmeli, tarımın önemini ve vazgeçilmez olduğunu anlatmalıyız” dedi.
Tarla ve sera gezisi öğrencilere şapka, bloknotlar ve çiçek dağıtımı ile sona erdi.
İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ TOPRAKLA BULUŞTU
İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün deneme üretim yapan serasını ziyaret eden M. Hüsnü Özyeğin İlköğretim Okulu öğrencileri doğa ve toprakla buluştu. İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan YOLCU ve Şube Müdürlerimiz de serada yetiştirilen çiçekler ve ürünler hakkında öğrencilere bilgiler verdiler.
Yayınlanma :
01.04.2019 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: