İŞ-KUR İL MÜDÜRÜ MEHMET SALİH SERÇEDEN İADEYİ ZİYARET
İş-Kur Iğdır İl Müdürü Mehmet Salih Serçe ve Müdür Yardımcısı Bülent Dilmen Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi ve genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.
Yayınlanma :
03.08.2021 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56
Bir süre önce İş-Kur Iğdır İl Müdürlüğüne atanan ve zaman buldukça iadeyi ziyaretler gerçekleştiren İl Müdürü Mehmet Salih Serçe, Cabbar Şıktaş’ı da makamında ziyaret ederek bir süre hasbihal etti.
İş-Kur Iğdır İl Müdürü Mehmet Salih Serçe, Müdür Yardımcısı Bülent Dilmen ve Esnaf Odaları Başkanı Özer Ertekin ile Iğdır’ın sorunları konuşuldu ve hatıra fotoğrafı çektirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: