Olayla ilgili şüpheli S.G. yakalanarak gözaltına alındı. Iğdır İl Jandarma Komutanlığı, devletin menfaatlerini korumak ve yasa dışı örgütlere ya da kişilere haksız kazanç sağlayan her türlü kaçakçılık faaliyetlerine karşı mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini vurguladı.
Jandarma’dan Uyuşturucu Ticaretine Büyük Darbe
Iğdır İl Jandarma Komutanlığı, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti'ne yönelik yürüttüğü çalışmalar sonucunda İl Merkez bölgesinde bir iş yerinde arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada, 22.5 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
Yayınlanma :
23.08.2024 09:01
Güncelleme :
23.08.2024 09:01
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: